marți, 8 iunie 2021

 Psalmul 126:5 Cei ce seamana cu lacrimi vor severa cu cantari de veselie.

Iata-ne intr-o noua zi. Dumnezeu ne-a deschis ochii si in aceasta dimineata si inima noastra continuare sa bata la porunca lui Dumnezeu, pastrand viata pe care ne-a da-o Domnul pana la implinirea numarului complet de zile scrise in Cartea Lui in dreptul nostru si in codul genetic personal al fiecaruia dintre noi.

Cine seamana cu lacrimi va severa cu cantari de bucurie."

Stiti ca fiecare semenam? Cine seamana in firea pamanteasca va secera in firea pamanteasca PUTREZIREA!

Si faptele firii pamantesti sunt acestea: curvia, preacurvia, necuratia, desfranarea, inchinarea la idoli, vrajitorie, vrajbile, certurile,zavistiile, maniile, neantelegerile, dezbinarile, certurile de partire, pizmele, uciderile, betiile, imbuibarile si alte lucruri ca acestea.

Roadele Duhului Sfant sunt acestea: dragostea, bucuria, pacea, indelungi rabdare, facerea de bine, credinciosia, blandetea, infranarea poftelor. Galateni 5:20-22

Fiecare din noi semanam zilnic,ceas de ceas, minut de minut. Si tot ce semanam aduce roada. Ba inca acolo unde semanam roada Duhuri Sfint, vrajmasul vine si seamana si el samanta lui. Si ne trezim ca am semanat samanta buna, dar, printre randuri vezi cum se ridica impotrivitori, oameni cu duh de acuzare, oameni cu duh de cearta, si samanta buna semanata sufere. Ceea ce este minunat este ca  totdeauna samanta buna aduce rod. Niciodata sa nu se intoarce fara rod.

Cand insa samanta este semanata cu lacrimi se intoarce cu cantari de bucurie.

In viata noi semanam. Importante este sa semanam samanta buna.

Dar mai este o observatie importanta: sa udam in timp ce semanam. Cine seamana cu lacrimi va severa cu cantari de bucurie. Viata noastra este un continui anotimp de semanare si strangere de roade. Daca insa semanam cu lacrimi, daca semanam udand brazda cu lacrimile durerii pentru cei pierduti, pentru cei cazuti prizonieri sau morti, daca ud rugaciunile pentru ei cu lacrimile staruintei, voi secera cu cantari de biruinta. Mortii spirituali vor invia, prizonierii spirituali vor fi eliberati, bolnavii spirituali si fizici vor fi vindecati, vor fi nasteri din nou, din Dumnezeu in familiei, si oameni care vor fi umluti cu Duhul Sfant si care vor invata sa umblu in adevaar.

Dumnezeu vrea sa semanam roadele Duhului Sfant cu lacrimi, cu staruinta si sa nu ma las ci sa strang roada pentru slava Sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu