marți, 1 iunie 2021

 Psalmul 107:1 Laudati pe Domnul ca este bun, caci in veac tine indurarea Lui!

Ce minunat verset pentru inceput de saptamana! Laudati pe Domnul ( pe Adonai Elohim) caci este bun, caci in veac tine indurarea Lui!

Ooo! Cat de minunat ne inconjoara bunatatea lui Dimnezeu din momentul cand am deschis ochii! Noi i-am deschis, iar altii i-au inchis pe veci. Noi ne-am ridicat din pat, iar altii zac pe un pat de boala. Noi avem un acoperis deasupra capului, iar altii dorm sub cerul liber sau se adapostesc in cocioabe.

Laudati pe Domnul caci este bun caci in veac tine indurarea Lui!

Laudam pe Domnul pentru trupul si mintea sanatoase, altii au nevoie de o persoana care sa le fie alaturi, pentru ca nu stiu deosebi dimineata de seara, lunea de sambata, orele nu au nici un senso pentru ei si sunt lipsiti de realitatea zilei.

Laudam pe Domnul caci este bun cu noi! El ne-a privit, ne-a iubit, ne-a daruit credinta si suntem mantuiti, suntem copii Lui, rascumparati din pacat si felul desert de vietuire, suntem mireasa pentru Mirele Ceresc, suntem mostenitori ai Imparatiei Lui impreuna cu El, suntem ai Lui pecetluiti pentru Imparatia Lui, slavit sa fie Numele Lui!

Ce multe alte motive de multumire putem adauga fiecare dintre noi! Cate alte motive personale si intime prin care putem sa-L glorificam pe Dumnezeu pentru tot ce a facut in viata noastra si continua sa o faca si va continua  pentru slava si gloria Lui.

Te binecuvintam Doamne, Te slavim si Te glorificam! Inaltam Numele Tau mai presus  de orice orice Nume si cu smerenie Iti multumm si vestim Numele Tau si mantuirea Ta printre popoare. Glorificat sa fii Tata, inaltat sa fii Mantuitorul si Mirele meu si glorificat sa fii minunatule Duh Sfint pentru aici si pentru toata vesnica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu