miercuri, 16 iunie 2021

 1Corinteni 12:25-27 "...pentru ca sa nu fie nici o dezbinare in trup, ci madularele sa ingrijeasca deopotriva unele de altele. Si daca sufere un madular, toate madularele sufera impreuna cu El; daca este pretuit un madular, toate madularele se bucura impruna cu El. Voi sunteti trupul lui Cristos si fiecare in parte madularele lui."

Ooo, ce minunat verset pentru biserica lui Cristos, si ce repede il sterge deavolul din mintea noastra!!!

- sa nu fie nici o dezbinare in trup. Dorinta Domnului nostru pentru madularele Lui (care suntem noi) este sa ne iubim unii pe altii cum ne-a iubit El si sa fim una asa cum El si  Tatal sunt una. In felul acesta nici un madular nu duce lipsa, nici un madular nu sufera.

Uitati-va in lume cata dezbinare e! Uitati-va in biserici, indiferent de cum s-ar numi ea, cata invidie, rautate si dezbinare e chiar si intre preoti!

Unde ati vazut voi sa fie intristat cineva de necazul celui de lunga El? Marea majoritate sunt indiferenti sau chiar se bucura! Sunt asa de putini, o ramasita, cei care sufera cu cei ce sufar, cei care intind o mana celui in necaz! Nici multi din preoti nu o mai fac! Se roaga pentru enorias in pezenta lui, iar dupa aceea nu o mai fac. Si cine ar trebui sa ingrijeasca unele de altele? MADULARELE!

Inaintea lui Dumnezeu TOTI suntem madulare, fiecare insa cu rolul lui in trup. Noi trebuie sa ne purtam de grija unii altora si putem sa o facem daca ne iubim unii pe altii si daca suntem una.

Ooooo, dragii mei dragi, de cate binecuvantari ne lipsim unii pe altii datorita lipsei de dragoste din noi, datorita faptului ca nu ne iubim unii pe altii!

Am meditat la textul de azi si am realizat cu durere unde a ajuns biserica datorita nevegherii a neiubirii si a dezbinarii!

Ganditi-va voi, adica fiecare din noi, de cata dragoste am vaduvit, am lipsit pe fratele si sora mea! Cat bine as fi putut sau ai fi putut face fratelui Sau surorii tale sau aproapelui  si nu l-ai facut!?! Cel putin de tot atatea binecuvantari ai fost vaduvit si tu! Stiti de ce se intampla toate acestea? Datorita nevegherii!! "...... In timp ce dormeau, a venit vrajmasul - deavolul si a semanat neghina: rautate, invidie, egoism ura,  mandrie, poftele firii, trufie, incapatinare... si au crescut impreuna cu bunatatea, dragostea, pacea, smerenie, facerea de bine, credinciosia, blandetea, infranarea... Si buruienile au inecat samanta buna si in multe inimi a murit.

Asta se intampla intre noi trupul lui Cristos! Sunt atatea persoane in biserici cu inimi frante si nu-i nimeni sa-i ajute! Sunt atatia robi ai pacatului si nu-i nimeni sa-i elibereze! Ba inca am auzit pe unii zicand: nu te ruga pentru ei ca vin duhurile la voi si va fac rau! Solutia pe care o ai acestei preoti este excluderea din biserica si asa cum marturisesc ei ai dau pe pe acesti oameni pe mana deavolului. Ce durere sa auzit asa ceva! Sunt atatea bolnavii pentru care nu se roaga nimeni ca sa fie vindecati! Ba inca sunt sfatuiti ca nici ei sa nu se roaga epntru vindecare ci sa se multumeasca cu boala! Ce invatatura gresita!

Ce mare binecuvantare e rugaciunea! Ce mare binecuvantare e mijlocirea! Rugaciunea elibereaza prizonierii din robia deavolului! Rugaciunea vindeca bolnavii! Rugaciunea rezolva probleme, da soliti! Rugaciunea face din dusmani frati! Rugaciunea este izvor de binecuvantare! Rugaciunea este izvor de pace! Rugaciunea este izvor de unitate! Rugaciunea ne tine langa tronul Tatalui in unitate cu Mantuitorul si cu Duhul Sfant!

Dragii mei sa traim in curatie si sa avem o viata de rugaciune si vom avea o viata de biruinta si vom fi binecuvantare pentru toti cei din jurul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu